Afkalkning af bruseniche

Selv et spritnyt badeværelse kan på kort tid komme til at se kedeligt ud, hvis du ikke tager kampen op mod kalken. RensFyn har det bedste udstyr på marked samt de mest effektive rengøringsmidler til afkalkning af brusenicher, den kombination gør dit badeværelse kan komme til at stå som nyt.

Hvad er årsagen til misfarvede fuger i brusenicher på badeværelset?

Fuger på badeværelset er udsat for vand, kalk og snavs og kan derfor hurtigt få grimme misfarvninger imellem fliser og i brusenicher.
Overfladen på mørtelfuger er ru, derfor sætter der sig hurtigt kalk og snavs. Overfladen på elastiske fuger er glat og derfor er den også nem at rengøre for kalk og snavs. Men elastiske fuger er mere modtagelige for skimmelsvamp og bliver hurtigere misfarvet på grund af netop skimmelsvamp.

Røde og brunlige misfarvninger:

Skyldes normalt aflejringer fra okker eller jernholdigt vand.

Hvidlige pletter i overfladen på fugerne:

Er oftest simple kalkaflejringer fra vandet.

Sorte fuger eller blågrønne fuger:

Skyldes alger, mikroorganismer og/eller mikrobiologiske kulturer.

Små eller større sorte pletter på især elastiske fuger er typisk skimmelsvamp. De kan ikke fjernes fra elastiske fuger. Skimmelsvamp optræder også på mørtelfuger. Her er de lidt nemmere at rense væk.

Med en afkalkning af brusenichen eller fliserne i badeværelset, får du et flot og mere hygiejnisk rum. Kontakt os i dag.

VIGTIGT:

Er din bruseniche ikke renset i bund længe, kan det forekomme vi skal over den flere gange, hvilket kan resulterer i en merpris.

Afkalkning pris HP
Afkalkning pris HP

Ring til Mette på kontoret, og få et uforpligtende tilbud i dag

108397092 213055583278444 8119100251255510670 n removebg preview

KUNDESERVICE

For os er kundeservice et af de vigtigste parametre. Det er super vigtigt at du er tilfreds med det arbejde vi har udført for dig.

KVALITET

Kvaliteten af vores arbejde er ikke til at være i tvivl om. Vi gør det altid 110%

MILJØVENLIGT

Vi anvender kun de mest miljøvenlige produkter, når vi skal afrense ude og inde hos dig.