Shine din ejendom op med en algebehandling!

Effektiv algebehandling af dit tag

Hos RensFyn udfører vi professionel algebehandling af alle typer tag – lige fra betonsten, teglsten, eternit, skifer og tagpap.

Alger angriber de fleste typer tage før eller siden på grund af det danske klima, hvor fugt giver algerne optimale vækstbetingelser. Slår algerne først rødder, beskæmmer de dit tag som grønne, gule og brune plamager.

Sådan virker der

Vores miljøgodkendte algebekæmpelsesmiddel sprøjtes ud som en skumblanding på dit tag via en lance fra jorden. Algebekæmpelsesmiddel trænger herefter ind i alger, mos og ringlav og nedbryder deres rodnet, så de visner og stopper deres vækst på taget. Regn og blæst vil herefter skylle de visne alger og mos væk.

Hvornår ses resultatet?

Den fulde effekt af en algebehandling, er svær at give en nøjagtig tidshorisont på da vind og vejr er en stor del af processen, men afhængig af tagets beskaffenhed inden behandlingen kan det tage mellem 2- 6 måneder inden den fulde effekt opnås.
Vi har behandlingsgaranti og kommer derfor igen uden beregning hvis resultatet af algebehandlingen udebliver!

En algebehandling får ikke kun taget til at fremstå pænt igen det beskytter også taget mod fremtidige
angreb, for begynder algerne først at slå rødder i taget kan det medføre frostsprængninger i vinterhalvåret og adgang til indtrængning af fugt i taget resten af året. Du kan altså med en algebehandling undgå en kostbar reparation af taget på længere sigt og forlænge tagets levetid

Ring til Mette fra salgsafdelingen, og få et uforpligtende tilbud i dag

KUNDESERVICE

For os er kundeservice et af de vigtigste parametre. Det er super vigtigt at du er tilfreds med det arbejde vi har udført for dig.

KVALITET

Kvaliteten af vores arbejde er ikke til at være i tvivl om. Vi gør det altid 110% i orden!

MILJØVENLIGT

Vi anvender kun de mest miljøvenlige produkter, når vi skal afrense ude og inde hos dig.

FÅ ET TILBUD PÅ ALGEBEHANDLING

Udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op og finder sammen en pris.