Få næsten nye fliser på en eftermiddag!

flise 1 førflise 1 efter
Flise 2 FørFlise 2 Efter
Flise 3 FørFlise 3 Efter

Professionel fliserens og rensning af træterrasser

I det danske klima, er det svært at holde fliser og træterrasse frie for alger, pest og mos. RensFyn udfører derfor fliserensning, algebehandling og imprægnering af din belægning. Hos RensFyn sørger vi for, at din indkørsel og terrasse bliver så gode som nye med vores effektive rensning og imprægnering af både fliser og træværk. Vi bruger markedets bedste udstyr, så vi kan altid tilbyde effektiv rensning og imprægnering, som til og med er miljøgodkendt.

Til fliserens bruges

Vi bruger 90 grader varmt vand til at rense dine fliser, hvilket skåner fliserne og dens overflade, da trykket under rensningen ikke er lige så højt som en koldvandsrenser. Yderligt benytter vi en specialudviklet rensekasser der beskytter fliserne uden højtryk. Sidst men ikke mindst kan det nævnes, at vores anlæg, yder 30 liter vand i minuttet, hvilket giver den helt rigtig skylleeffekt på flisen når den renses.

Imprægnering bagefter

Vi vil altid anbefale dig, at du får dine fliser imprægneret efter endt fliserens. Dette anbefaler vi, da det gør flisen modstandsdygtig overfor nye angreb, så som alger, flisepest og lav.

Fugesand

Når fliserne er renset anbefaler vi du får fejet nyt fugesand i, det gør vi af flere årsager. Først og fremmeste gør det at dine fliser ligger stabilt og ukrudt får svære ved at sætte sig, da der bliver pakket sand nede i fugerne. Det er noget du nemt selv an gøre, men vi gør det også meget gerne for dig.

Oprydning

Vi efterlader ALTID ejendommen som den så ud da vi ankom til den. Det vil sige, alle overflader skylles efter endt rens og vi sørger altid for at beskidte vinduer efterfølgende bliver pudset, så du uspoleret kan nyde dine flotte fliser.

Serviceaftale med fliserens

Når dine belægning er nyrenset og du har tilvalgt imprægnering, yder vi op til 10 års garanti på behandlingen, hvis du tegner serviceaftale hos RensFyn. En serviceaftale indebærer, at vi kommer en gang årligt og efterser din belægning og giver den en vedligeholdende algebehandling. Herved undgår du også at din belægning bliver glat i foråret samt efteråret

Kunden skal inden vi kommer

Sørge for arealet er ryddet og at fliserne frit tilgængelige. For at opnå det bedste resultat, anbefaler vi, at beskære græskanterne, så vi kan rense helt ud til kanten og derved få renset hele flisen.

Flisepriser HP 1
Flisepriser HP 1

Ring til os og få et uforpligtende tilbud i dag

KUNDESERVICE

For os er kundeservice et af de vigtigste parametre. Det er super vigtigt at du er tilfreds med det arbejde vi har udført for dig.

KVALITET

Kvaliteten af vores arbejde er ikke til at være i tvivl om. Vi gør det altid 110%

MILJØVENLIGT

Vi anvender kun de mest miljøvenlige produkter, når vi skal afrense ude og inde hos dig.

Bestil en GRATIS prøverens og få et uforpligtende tilbud.

Ved en prøverens, renser RensFyn et areal på ca. 1 m2. På den måde kan du med egne øjne se, hvor effektiv en professionel rensning er og hvordan lige netop dine fliser kan komme til at se ud. Når vi har renset, tager vi os en snak om hvordan du opnår det bedste resultat samt vedligeholder det efterfølgende, vi giver vores professionelle input og vejledning med på vejen, så du har redskaberne til, at træffe den rette beslutning. Afslutningsvist måler vi hele dit areal op og fremsender dig et samlet tilbud på at få løst opgaven.

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig, og aftaler en tid vi kan komme forbi hos dig.


    slide1