Grafittirens

Har kreative sjæle fundet frem til din facade, uden du har været en del af beslutningen? Så hjælper vi hos RensFyn med professionel graffitirens.

Vi benytter os af markedets bedste produkter samt hedevand i processen – dette skåner din facade, da vi så skal bruge mindre vandtryk for at rense graffitien væk.

Graffiti kan være flot på nogle bygninger og skæmmende på andre, særligt hvis det bliver begået som hærværk og af folk med manglende talent. Vi rykker derfor altid hurtigt ud til graffitirens, så din facade kan få genoprettet det udtryk DU ønsker.

Er din bygning eller dit hegn ofte plaget af graffiti, så hjælper vi også gerne med faste aftaler om intervaller hvor vi besigtiger området og ejendommen og afrenser om nødvendigt ny graffiti.

I disse tilfælde kan det også være relevant for dig at overveje antigrafitti behandling. Antigrafitti fungerer som en imprægnering af facaden, sådan så fremtidig grafitti let kan vaskes af med varmt vand. Vi vejleder meget gerne om muligheden for antigrafitti, bare kontakt os for nærmere information og tilbud.

Ring til os og få et uforpligtende tilbud i dag

KUNDESERVICE

For os er kundeservice et af de vigtigste parametre. Det er super vigtigt at du er tilfreds med det arbejde vi har udført for dig.

KVALITET

Kvaliteten af vores arbejde er ikke til at være i tvivl om. Vi gør det altid 110%

MILJØVENLIGT

Vi anvender kun de mest miljøvenlige produkter, når vi skal afrense ude og inde hos dig.