495,00 DKK / Måned

_______

Pakken indeholder årligt:
  • 1 stk. Algebehandling af taget
  • 1 stk. Algebehandling af belægning – op til 300m2
  • 1 stk. Tagrenderens – op til 45 m tagrende
  • 12 stk. Udvendig vinduespuds – op til 40 glas
  • 6 stk. Indvendig vinduespuds – op til 40 glas

Beskrivelse

Guldpakken

Til den kræsne boligejer, som ønsker professionel vedligeholdelse af boligen, inkl. indvendig vinduespudsning.

Fælles for alle vores servicepakker er, at du som boligejer slipper for besværet med at finde forskellige firmaer til hver af opgaverne og du får vedligeholdt din bolig løbende uden udgiften sniger sig ind på dig eller opgaven bliver overset.

Med et fast månedligt abonnement, kan du læne dig tilbage og lade os have ansvaret for de opgaver du har tildelt os.

RensFyn er din professionelle samarbejdspartner når det kommer til vedligeholdelsen af din bolig.

Hvad kan du forvente?

Med Guldpakken foretages den årlige algebehandling i foråret, tagrenderensningen i efteråret og vinduespudsningen udvendigt hver 4. uge og hver 8. uge indvendigt.
Du skal ikke bestille tid til behandlingen, vi kommer forbi når vind og vejr tillader det. Vi ligger altid en seddel i postkassen efter vores besøg, så du kan se hvornår vi har været hos dig, hvem som har udført behandlingen og hvad der er blevet udført.

Betingelser

For at vi kan udføre algebehandlingen, er det væsentligt, at der er adgang til udvendig vandhane. Ved tagrenderensning har vi endvidere behov for afgang til stikkontakt.
Ved indvendig vinduespudsning aftaler vi i fællesskab det første besøg, så du kan være hjemme og hilse på din vinduespudser.
Efter første besøg vil det være en betingelse for abonnementet, at der med varsling 3 dage før besøg, kan gives adgang til huset via nøgle, kode eller at nogen er hjemme til at lukke op. Vi varsler ikke klokkeslæt, men blot dato, hvor vi kan forventes i tidsrummet 8-15.
For yderligere information se da vores handelsbetingelser.

Vi kører på hele Fyn samt Kolding og Fredericia