Professionel solcelle vask uden kemi

Solcelle vask er nødvendigt

Selvom du måske ikke er klar over det, så kan du spare penge ved at rengøre og vedligeholde dine solceller. Det er en realitet, at faldende effektivitet er en konsekvens af snavsede og beskidte solceller. Energien vil nemlig gå tabt i tilfælde af, at solstrålerne ikke rammer solcellerne, fordi panelet ikke er vasket professionelt. Det er en skam, da du rent faktisk kan spare penge ved at vaske dine solceller hyppigt. Hvor mange penge du kan spare afhænger i høj grad af, hvor beskidte dine solceller er og en solcellevasks-ordning betaler hurtigt sig selv.

Er solceller selvrensende?

Producenter hævder ofte at solceller er selvrensende, vores erfaring viser desværre noget andet. Vind og regn tager det meste, men i det danske vejr kan der let dannes en algebelægning og ophobning af både fugleklatter og pollen, som regnen ikke kan tage.
Over en længere periode vil dette begynde og få betydning for effektiviteten af dit anlæg, faktisk har undersøgelser vist at blot fire gram støv per panel kan mindske produktionen med op til 30 %.

Hvor ofte anbefaler RensFyn at få vasket solceller?

Vi anbefaler som minimum og få vasket solceller en gang årligt. Dermed sikrer du at dit solcelleanlæg altid producerer det maksimale, og er vedligeholdt.

Se også vinduespudsning.

Brug kontaktformularen herunder og oplys os antal paneler og om du er eksisterende kunde hos os, så vender vi retur med et tilbud inden for 24 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig

Ring til os og få et uforpligtende tilbud i dag

KUNDESERVICE

For os er kundeservice et af de vigtigste parametre. Det er super vigtigt at du er tilfreds med det arbejde vi har udført for dig.

KVALITET

Kvaliteten af vores arbejde er ikke til at være i tvivl om. Vi gør det altid 110%

MILJØVENLIGT

Vi anvender kun de mest miljøvenlige produkter, når vi skal afrense ude og inde hos dig.