rens 4rens 3
rens 2 1rens 1 1

Ønsker du dig et nyt tag, bestil Tagrens!

I det danske klima, er det svært at holde overflader frie for alger, pest og mos. RensFyn udfører derfor både tagrensning, algebehandling og imprægnering af alle dine overflader. Hos RensFyn sørger vi for, at dit tag bliver så godt som nyt med vores effektive rensning og imprægnering. Vi bruger markedets bedste udstyr, så vi kan altid tilbyde effektiv rensning og imprægnering, som til og med er miljøgodkendt.

TagRens

Vi bruger 90 grader varmt vand til at rense dit tag, hvilket skåner taget og dens overflade, da trykket under rensningen ikke er lige så højt som en koldvandsrenser. Yderligt benytter vi en specialudviklet rensekasser der beskytter taget uden højtryk. Sidst men ikke mindst kan det nævnes, at vores anlæg, yder 30 liter vand i minuttet, hvilket giver den helt rigtig skylleeffekt på taget når det renses.

Imprægnering af dit tag

Vi vil altid anbefale dig, at du får dit tag imprægneret efter endt rens. Dette anbefaler vi, da det gør taget modstandsdygtig overfor nye angreb, så som alger, pest og lav.

Oprydning efter rensning

Vi efterlader ALTID ejendommen som den så ud da vi ankom til den. Det vil sige, alle overflader skylles efter endt rens og vi sørger altid for at beskidte vinduer efterfølgende bliver pudset, så du uspoleret kan nyde dine flotte fliser.

En Serviceaftale holder dit tag år for år

Når dine belægninger er nyrenset og du har tilvalgt imprægnering, yder vi op til 10 års garanti på behandlingen, hvis du tegner serviceaftale hos RensFyn. En serviceaftale indebærer, at vi kommer en gang årligt og efterser din belægning og giver den en vedligeholdende algebehandling. Herved undgår du også at din belægning bliver glat i foråret samt efteråret

Kunden skal inden vi kommer

Sørge for arealet rundt om huset er ryddet, så vi kan komme ubesværet til.

Ring til os og få et uforpligtende tilbud i dag

KUNDESERVICE

For os er kundeservice et af de vigtigste parametre. Det er super vigtigt at du er tilfreds med det arbejde vi har udført for dig.

KVALITET

Kvaliteten af vores arbejde er ikke til at være i tvivl om. Vi gør det altid 110% i orden!

MILJØVENLIGT

Vi anvender kun de mest miljøvenlige produkter, når vi skal afrense ude og inde hos dig.