Skinnende rene vinduer uden kemikalier!

Vinduespudsning til en fair pris

Få pudset dine vinduer til en fair pris Hos RensFyn har vi et solidt team af professionelle vinduespudsere, der kan klare alle opgaver inden for vinduespolering og vinduesvask til både private og erhverv. Vi er derfor også din garanti for en stabil og kvalitetsbevidst vinduespudsning.

RensFyn tilbyder traditionel vinduespudsning, med indvasker og skvis. Er der tale om ejendomme i flere etager, benytter vi os vaskeanlæg med teleskopstang. Det gør vi for at sikre vores medarbejderes sikkerhed.

Vi producerer selv vores ultra rent vand, det gør vi kan sikre os, at vi leverer den bedste kvalitet til vores kunder. Vores anlæg renser vandet for kalk, salt og mineraler, hvilket sikrer der ikke efterlades striber på dine vinduer.

Vi dækker store dele af Fyn – herunder Odense Kommune, Faaborg-Midtfyn Kommune, Nordfyns Kommune, Nyborg Kommune og nærområder samt Langeland. Vi kører også gerne uden for området – bare spørg os.

Så uanset hvilken opgave du eller dit firma måtte have, er RensFyn dit sikre valg for en stabil og kvalitetsbevist leverandør inden for vinduespuds.

Slip for Vinduespudsning med et abonnement

Vi har fordelagtige abonnentløsninger på vinduespuds, hvor du ikke skal tænke på noget overhovedet. Vi kommer i det aftalte interval, pudser dine vinduer og sender faktura pr. mail med lette tilgængelige betalingsmuligheder.

Vi tilbyder også naborabat, så hvis I er flere i samme område der ønsker at få pudset vinduer, så kan i bestille sammen og få en god rabat – helt op til 15% procent.

Har I solceller på taget, kan I booke os til at rense dem også. Så virker de bedre 🙂

Vindues eks

Brug vores nemme beregner herunder,
udregn din pris og send din bestilling.
Så er vi lynhurtigt i gang!

Angiv kvadratmeter på din bolig
Vælg hvor ofte du ønsker dine vinduer pudset
0
Indtast hvor mange fag du har i alt
Indtast antal indrammede glas i alt
Udvendig pris + 50%
I alt kr.
  Ovenstående beregning er vejledende, og kan ændre sig når vi har gennemgået din ejendom.

  RF bil 4

  KUNDESERVICE

  For os er kundeservice et af de vigtigste parametre. Det er super vigtigt at du er tilfreds med det arbejde vi har udført for dig.

  KVALITET

  Kvaliteten af vores arbejde er ikke til at være i tvivl om. Vi gør det altid 110%

  MILJØVENLIGT

  Vi anvender kun de mest miljøvenlige produkter, når vi skal afrense ude og inde hos dig.